Jennifer Lopez gaat niet scheiden

AMSTERDAM - Jennifer Lopez heeft zich voor het eerst uitgesproken over alle geruchten met betrekking tot haar huwelijk. "Iedere keer als ik mijn trouwring niet draag, denkt men dat ik ga scheiden", zo zegt ze in het tijdschrift In Touch.

Al een tijdje zoemt het gerucht dat het huwelijk van de zangeres en haar man Marc Anthony op springen staat. De 39-jarige Lopez werd meerdere keren gespot zonder trouwring.

Ook tijdens de uitreiking van de Golden Globes, waar ze met Anthony aanwezig was, had de ster haar peperdure ring thuis gelaten.

Fashionstatement

Volgens Lopez is er niets aan de hand. Het feit dat ze af en toe haar ring afdoet moet gezien worden als een 'fashionstatement', zo benadrukt ze.

Ook Anthony is al meerdere keren gezien zonder het sierraad. Toen hij ook nog eens in verschillende nachtclubs op de gevoelige plaat werd vastgelegd terwijl hij het erg leuk had met een aantal vrouwen, wisten de media het zeker: Het gaat niet goed tussen Anthony en Lopez.

Goed huwelijk

Niet alleen Lopez laat zich uit over de kwestie, ook haar goede vriendin Benny Medina laat weten dat het stel een goed huwelijk heeft. De geruchten moeten volgens haar niet serieus genomen worden.

Lopez is, voordat ze Anthony ontmoette, al twee keer eerder getrouwd geweest. Zo gaf ze haar jawoord aan Ojani Noa en danser Cris Judd.

De zangeres is al vier jaar getrouwd met Anthony. Vorig jaar kreeg het stel een tweeling, Max en Emme.
 

Jennifer Lopez tijdens Golden Globes

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie