Vakantieoord dolblij met bezoek Winehouse

AMSTERDAM - Het ministerie van toerisme van Saint Lucia is Amy Winehouse dankbaar voor de extra publiciteit die zij genereert voor het kleine Caribische eiland.

Minister Allen Chastanet liet donderdag weten een cadeaumand met lokale producten bij de Britse zangeres te hebben laten bezorgen.

De 25-jarige Winehouse reisde vorige maand af naar Saint Lucia voor een vakantie. Ze verlengde haar verblijf in het luxe resort al meermaals en liet vorige week weten eigenlijk nooit meer naar huis te willen.

"Het lijkt alsof ik hier op een andere planeet ben, en niets of niemand kan me pijn doen", vertelde de zangeres zondag in News of the World.

Ontbijtbuffet

Niet iedereen is blij met Winehouse, die met haar entourage het resort volledig op zijn kop zou zetten. Zo zou ze onder meer een hotelgast een drankje in het gezicht hebben gegooid en hebben overgegeven over het ontbijtbuffet.

Daarnaast zou ze van het hotelpersoneel geen alcohol meer krijgen, waardoor ze zich gedwongen zou voelen cocktails van andere gasten te stelen.

Volgens minister Chastanet lacht Amy echter op iedere foto of is ze in de weer met lokale bewoners van het eiland.

Foto's

Bekijk hier, hier, hier en hier foto's van Amy Winehouse op St. Lucia.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie