Christina Applegate hoopt op beter jaar

AMSTERDAM - Christina Applegate heeft een moeilijk jaar achter de rug en de actrice hoopt dan ook op betere tijden. "Ik wil geluk en vreugde vinden. Alsof je aan het lijden bent in een droge woestijn en water vindt. Je moet ernaar zoeken", aldus Applegate.

In het Amerikaanse tijdschrift People onthult de actrice dat 2008 een verschrikkelijk jaar was. "Het kan bijna niet erger", zo zegt ze.

In de zomer werd bij haar borstkanker geconstateerd. Direct liet ze zich behandelen. Inmiddels is Applegate volledig genezen, al zit de schrik er goed in.

Drugsoverdosis

Ook ging de actrice door een diep dal toen haar ex-vriend Lee Grivas dood gevonden werd in zijn appartement. Hij stierf aan een drugsoverdosis.

Applegate is vastberaden om van 2009 een succes te maken. De actrice, die genomineerd was voor een Golden Globe voor haar rol in 'Samantha Who?', wil onder meer weer gaan hardlopen.

"Ik heb het rennen zo gemist", zegt de 37-jarige Applegate. "Ik wil absoluut weer meer gaan hardlopen. En ik wil mijn vrienden vaker zien."

Christina Applegate

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie