Kim Feenstra blij met Johnny de Mol

AMSTERDAM - Model Kim Feenstra mag dan warme gevoelens koesteren voor Johnny de Mol, een relatie tussen het model en de presentator zit er niet in. "We hebben het er uitgebreid over gehad, maar na lange gesprekken werd duidelijk dat we beter als een soort broer en zus door het leven kunnen gaan."

Dat zegt Feenstra deze week in een interview met Privé. De twee leerden elkaar goed kennen tijdens de opnames van 'Waar is de Mol'. Voor dat programma reisde de presentator samen met Feenstra af naar Bali.

Tijdens de opnames aldaar kreeg het model telefonisch te horen dat haar vriend Joshua bij een ruzie om het leven is gekomen.

Adviezen

"Johnny heeft me geweldig opgevangen", zegt Feenstra in het weekblad. "Hij kan heel goed luisteren en ik heb heel veel aan zijn adviezen gehad."

Ook na de opnames in Bali bleven Feenstra en De Mol contact houden. Het klikte zelfs zo goed dat de twee tijdens de kerst en de jaarwisseling samen op vakantie gingen naar Aruba.

Liefdesrelatie

Feenstra hoopte dat er iets moois zou opbloeien op de Antillen, maar dat bleek niet het geval. "Een liefdesrelatie zit er niet in", zo zegt Feenstra. "Johnny is erg gehecht aan zijn vrijheid. Dat respecteer ik."

Het model zegt vrede met de situatie te hebben. "Als ik op wat voor gebied ook advies nodig heb, kan ik Johnny altijd bellen. Je zou kunnen zeggen dat we echte vrienden zijn. Dat komt zelden voor in dit vak, maar Johnny is er één."
 

Tip de redactie