AMSTERDAM - Anne Hathaway lijkt weer gelukkig in de liefde te zijn. Ruim een half jaar nadat de actrice de Italiaanse zakenman Raffaelo Follieri aan de kant zette, heeft Hathaway een nieuwe geliefde gevonden in acteur Adam Shulman.

De 26-jarige actrice maakt van haar liefdesleven geen publiek geheim. Hathaway werd gespot terwijl ze haar nieuwe vriend zoende op weg naar een fotoshoot. Naar verluidt woont het koppel ook samen.

Vorig jaar zomer kwam Hathaway nog uitgebreid in het nieuws toen ze Follieri dumpte. De zakenman werd verdacht van fraude en verdween achter de tralies.

Huishoudster

Volgens de actrice was hun relatie al beëindigd, voordat Follieri door de politie werd gearresteerd. "Bij Raffaelo moest alles beter en mooier", zo zei ze onlangs in een interview.

Hathaway heeft het de laatste maanden behoorlijk druk gehad met haar carrière. Zo had ze een rol in 'Bride Wars' en 'Rachel Getting Married'. Momenteel is ze bezig met de opnames in een remake van 'Alice in Wonderland'.

Golden Globe

De actrice was genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in 'Rachel Getting Maried', maar haar collega Kate Winslet ging er uiteindelijk met de prijs vandoor.Op 9 juli is opnieuw een zitting in de zaak tegen Follieri.

Anne Hathaway heeft nieuwe vriend