AMSTERDAM - Martijn Krabbé vindt Wendy van Dijk en RTL-baas Erland Galjaard een leuk stel, hoewel hij begrijpt dat sommigen er op een vreemde manier naar kijken.

"Als mensen verliefd worden, dan worden ze verliefd", zo vindt Krabbé. "Ik zie dat ze harstikke gelukkig zijn en gun het ze enorm", zo liet de presentator tijdens de persviewing van 'X Factor' weten aan De Telegraaf.

Galjaard en Van Dijk zijn al meer dan een jaar een stel, hoewel de twee daar pas sinds kort voor uitkomen. In december liet het koppel zich voor het eerst samen in het openbaar zien, tijdens de première van de film Wit Licht.

Gezin

De relatie tussen Galjaard en Van Dijk lag aanvankelijk wat moeilijk, omdat de programmadirecteur kort daarvoor zijn vrouw had verlaten. Volgens Krabbé had Galjaard het er in het begin wel moeilijk mee naar zijn gezin toe. Vooral omdat alle media zich met hun relatie bemoeiden.
"Maar als je met Wendy gaat, dan bemoeit iedereen zich ermee", aldus de presentator.

X Factor

Dinsdag vond in Amsterdam de persviewing plaats van 'X Factor'. Het nieuwe seizoen van de talentenjacht start vrijdag en gaat een andere koers varen, zo liet Galjaard weten.

"De nieuwe X Factor staat bol van de verhalen die emotioneren en waar we om kunnen lachen. Het zingen is slechts het eindpunt van de verhalen die we willen vertellen. Het accent ligt voortaan minder op valse noten."

Persviewing X Factor