AMSTERDAM - De relatie tussen Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko was behoorlijk heftig. "Ik heb zo vaak mijn koffers gepakt om weg te gaan, dat ik de tel ben kwijtgeraakt", zo vertelt de actrice deze week in tijdschrift Grazia.

De ruzies in Koblenko's relatie gingen er hevig aan toe. "De ruiten vlogen eruit als wij ruzie hadden. En tegelijkertijd was er een enorme aantrekkingskracht."

Zo had de actrice er alles voor over om even bij haar toenmalige vriend te zijn.

Versnellingspook

"Ik kan me herinneren dat ik tijdens ons eerste jaar tussen de opnames in Aalsmeer door naar Den Haag scheurde om een halfuurtje bij hem te zijn. Soms reed hij me dan terug, zodat we nog even wat langer samen waren. Dan lag ik helemaal over de versnellingspook heen in zijn armen verstrengeld."

In juli maakte Koblenko in haar column in Metro bekend dat er na vier jaar een eind was gekomen aan haar relatie met voetballer Levchenko.

Relatie

Hoewel er van een relatie geen sprake meer is, heeft de actrice toch het gevoel dat er nog 'iets' is. "We wonen niet meer samen, maar we zijn allebei van mening dat het nog niet voorbij is, al kun je het ook geen relatie meer noemen."

Het vrijgezelle leven bevalt Koblenko prima. Vooral omdat ze nu meer aan zichzelf toekomt, zo zegt ze in het interview.

Heftig

Mocht er weer een man in haar leven komen, dan denkt ze niet dat het nog zo heftig kan zijn als met Levchenko.

"Het zou gewoon niet gezond zijn als dat vaker in een mensenleven zou voorkomen. Als ik over een paar jaar uitgespeeld ben, zie ik mezelf eerder met een man bij wie het misschien niet zo sprankelend en heet is, maar bij wie ik het wel een leven lang zonder problemen uit kan houden."