AMSTERDAM - Amy Winehouse denkt geen seconde meer aan haar man Blake Fielder-Civil nu ze vakantie viert op St. Lucia.

"Ik weet niet eens hoe het zit tussen ons en voor nu vergeet ik gewoon even dat ik getrouwd ben", vertelt ze aan de Britse tabloid News of the World.

Sinds enkele weken verblijft de Britse zangeres in een luxe resort op het Caribische eiland. Ze vermaakt zich opperbest en heeft zelfs een vakantievriendje aan de haak geslagen.

"Hij kan niet méér van mijn man verschillen", zegt ze. "Blake ziet er verschrikkelijk uit, net als ik. Maar Josh is zo knap en schoon en daarom ben ik gek op hem. Als ik bij Josh ben, heb ik geen drugs nodig omdat hij mij me al zo goed laat voelen."

Drugs

De 25-jarige Winehouse gaat zich te buiten aan cocktails tijdens haar vakantie, maar heeft naar eigen zeggen geen drugs meer aangeraakt.

"Thuis is hel voor mij", legt ze uit. "Overal zijn drugs. Hier voel ik me kalm en vredig en voor het eerst kan ik zeggen dat ik met drugs ben gestopt. Het lijkt alsof ik hier op een andere planeet ben en niets of niemand kan me pijn doen. Thuis heb ik alleen maar de verkeerde mensen om me heen en raak ik steeds in de problemen."