Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Party, Privé, Story en Weekend. Met daarin deze week dat ‘Ik hou van Holland’ weinig ‘houden van’ is, de dure scheiding van Rijkaard, de insider-inbraak bij Kluivert, Estelle als baywatch-bab, Beatrix  struint meubelzaken af en ijdele BN’ers balen van flaporen. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Het ziet er zo gezellig uit zoals de panelleden van ‘Ik hou van Holland’ bij elkaar zitten. Linda de Mol presenteert de show en er doen veel BN’ers aan mee. Maar achter de schermen hebben de Hollanders het helemaal niet zo gezellig, blijkt in Story.

De ruzie ging om Gerard Joling. Die was zelf lekker op vakantie, maar Gordon moest hem toch even afkatten. "Als ik die man ooit nog tegen kom, dan…" dreigde hij. Dat pikte illusionist Hans Klok niet, een goede vriend van Joling.

Toen de woede van Gordon zich op Hans Klok richtte, leek er een ordinaire ruzie uit te breken. Helaas greep de programmaleiding in en werd het brandje geblust. Joling was de lachende derde. Hij heeft nog altijd veel succes en laat jaloerse Gordon lekker zijn gang gaan.

Rijke Rijkaard

Voor voetballer Frank en Monique Rijkaard geen gelukkig nieuw jaar. Het stel gaat scheiden. De roddelbladen speculeren om het hardst hoe Monique uit deze scheiding gaat komen. Want Rijkaard is een echte rijkerd. Hij bezit diverse huizen en heeft verder een goed gevulde bankrekening.

Volgens Story is het stel op huwelijkse voorwaarden getrouwd. Monique zal dus niet automatisch de helft van de bezittingen krijgen. Party meldt echter dat ze wèl degelijk in gemeenschap van goederen zijn getrouwd.

Hoe dan ook: Frank zal zijn ex echt niet op een houtje laten bijten. Ze hebben een kind samen en gaan zonder ruzie uit elkaar. Monique zal heus geen schoonmaak-baantje hoeven zoeken om zich te onderhouden.

Bekende dief?

Ook voor Patrick en Rossana Kluivert een slechte start. Terwijl zij lekker vakantie vierden in Dubai, werd er thuis ingebroken. De Kluiverts vermoeden dat iemand uit hun kennissenkring de dader moet zijn geweest.

Hoewel ze van de politie niet exact mogen vertellen wat er gestolen is, licht ‘Ros’ een tipje van de sluier op in Weekend. Zo mist ze haar trouwkaart, waarvan ze er nog maar één had. De laptop mèt alle persoonlijke foto’s is ook meegenomen. En een poëziealbum van Oma.

Niet echt zaken die veel cash opleveren en daarom denkt men ook dat er ‘inside informatie’ bekend was. Het ergste is dat Rossana zich niet meer veilig voelt in het huis. Is het een idee als ze een paar van haar geliefde zwerfhonden adopteert en africht tot gemene waakhond? Een bloeddorstige hond werkt vaak beter dan een duur beveiligingssysteem.

Baywatch babe

Vorige week al zagen we plaatjes van de Familie Gullit op het strand. In Weekend deel 2 van de vakantie. Estelle bracht naast een witte ook een rode bikini mee. Als een heuse baywatch-babe poseert ze wulps met een surfplankje naast de uitkijktoren op het strand. Net als in de tv-serie.

Ruud schiet enthousiast foto’s voor het familie-album. Lachen hoor, met die Gullitjes. Weekend is zo gecharmeerd van de gezellige familievakantie dat ze meteen méér willen. En dus dichten ze het stel een derde baby toe.

‘Liefdesbaby voor Ruud en Estelle?’ staat er op de cover. Waarschijnlijk lust Ruud er wel pap van, met zijn 6 kinderen. Maar Estelle is net 10 kilo afgevallen. Die zien we niet zo snel weer zwanger worden.

Bea’s meubelboulevard

Wat doe je als je koningin bent en nieuwe meubels nodig hebt? Precies: shoppen. Aan het einde van de middag stapte Beatrix dan ook een interieurzaak binnen. Zonder aankondiging, gewoon tussen het winkelend publiek.

Maar ze maakte het shop-uitje toch een beetje glamoureus door ook ná sluitingstijd door te winkelen. Natuurlijk mocht dat van de directeur, die zeer vereerd was met het bezoek. Over wat Bea precies kocht, zegt hij niks in Privé. Wel dat ze uitstekend is geslaagd en dat haar smaak naar moderne meubels uitgaat.

Het roddelblad denkt dat de koningin op zoek was naar meubels voor haar verbouwde kasteeltje Drakensteyn. En ze vragen zich af of Willem-Alexander dit jaar dan tóch de troon zal bestijgen als mams zich terugtrekt in haar nieuwe, moderne interieur.

Lelijke flappers

Linda de Mol had ze. Net als Marco Borsato. Maar ook Daphne Deckers heeft flaporen, Carice van Houten, Matthijs van Nieuwkerk en Edwin van der Sar. In Party een verhaal over BN’Ners die grote oren hebben. En daar niet blij mee zijn.

Linda liet ze opereren, net als Marco. Maar Matthijs durfde niet. De chirurg vertelde hem dat hij een half jaar bont en blauwe oren zou hebben en daarop haakte de presentator af. Nu kamt hij zorgvuldig zijn lange haren over zijn flappers om ze te verbergen.

Maar met dat dunner wordende haar is deze oplossing niet voor altijd afdoende. Ooit zal de kappersschaar in zijn wilde manen moeten. Matthijs moet gaan kiezen: of als flappie door het leven of toch maar het mes er in. Moeilijke beslissing voor de ijdele Amsterdammer, meent Party venijnig.