AMSTERDAM – Zangeres Fergie zal er op haar bruiloft allesbehalve traditioneel uitzien. De aankomende bruid is van plan zich in het paars, rood of zwart te hijsen voor haar grote dag.

Fergie stapt zaterdag in Los Angeles in het huwelijksbootje met haar vriend Josh Duhamel. Fergie: “Verwacht me maar niet in een witte jurk. Hij zou zomaar zwart, rood of paars kunnen zijn.”

Vrienden van Fergie weten wel wat het gaat worden: “Fergie kennende zal de jurk klassiek en simpel zijn. Waarschijnlijk heeft ze hem laten ontwerpen door haar favoriete ontwerper Calvin Klein.”

Streng dieet

Fergie en Josh begonnen te daten in 2004. Om er perfect uit te zien zaterdag heeft de zangeres zich aan een streng dieet gehouden. Ze moest kilo's aankomen voor haar rol als prostituee in de musicalfilm 'Nine'. Volgens een bron heeft Fergie zichzelf de laatste maanden flink uitgeleefd in de sportschool en blijft ze ver van lekkernijen vandaan.

Volgens een andere vriend van Fergie doet ze erg haar best om haar trouwdag de mooiste dag van haar leven te maken: “Ze wil dat alle mensen waar ze om geeft bij de belangrijkste dag van haar leven zijn.” Het gerucht gaat dat onder andere Justin Timberlake en Jessica Biel, Kate Hudson, Penelope Cruz en Megan Fox onder de genodigden zijn.