AMSTERDAM - Scarlett Johansson mag dan net getrouwd zijn, de actrice heeft er allerminst behoefte aan om een gezinnetje te stichten. "Ik ben niet zwanger en zal het ook niet snel zijn", zo zegt ze in het februarinummer van Harper's Bazaar.

De 24-jarige Johansson stapte in september in het huwelijksbootje met de 32-jarige acteur Ryan Reynolds. De actrice was niet verrast door het aanzoek van haar vriend.

Ze zag het al enigszins aankomen, zo bekent ze in het tijdschrift. "Het aanzoek kwam niet als een complete verrassing." Desondanks was ze erg opgewonden toen haar vriend op zijn knieën ging.

Rustig

Het getrouwde leven bevalt haar tot nu toe erg goed, hoewel ze meent dat het te vroeg is om huwelijksadviezen te geven. "Het voelt allemaal heel normaal. Ons huwelijk is rustig en verloopt heel natuurlijk, zoals het hoort te zijn", zo zegt ze in het tijdschrift.

Nog steeds heeft Johansson geen zin om lang uit te wijden over haar intieme huwelijksdag, die plaatsvond in Canada.

"Sommige dingen moet je beschermen, zelfs al gaat het om kleine details zoals de ontwerper van mijn jurk. De dag was privé, iets wat ik echt wilde. Ik ben nooit het type meisje geweest dat alleen maar aan de mooie trouwjurk, de grote ceremonie kon denken."

Fotografen

Ze vervolgt: "De meeste mensen willen fotografen op hun trouwdag. Wij daarentegen vroegen ons af: 'hoe kunnen we ze buitenhouden?'"

Hoewel een baby er voor Johansson voorlopig niet inzit, heeft de actrice wel andere plannen. Ze wil dolgraag een tweede album opnemen en ze zou graag in een western spelen.

Scarlett in Harper's Bazaar