AMSTERDAM - Lisa Rinna heeft veel aan haar lichaam laten versleutelen, maar is niet over alle ingrepen te spreken. "Ik heb Juvaderm in mijn wangen laten stoppen", vertelt ze aan de Amerikaanse website Momlogic.

"Dat heb ik te veel gedaan, veel te veel. Ik zie eruit als een freak! Ik heb altijd gezegd dat ik nooit iets aan mijn gezicht zou laten veranderen, maar dat heb ik toch gedaan. Ik kan er niet over liegen, het is zo overduidelijk."

De 45-jarige Rinna, die vooral bekend is van rolletjes in Days of our Lives en Melrose Place, is wijzer geworden van de mislukte ingreep aan haar gezicht.

Botox

"Wat ik heb geleerd is dat ik het eigenlijk niet echt nodig heb", bekent ze. "Je wordt ouder en raakt onzeker. Je denkt dat je het nodig hebt, terwijl dat helemaal niet zo is. Maar ik ben wel nog steeds gek op botox. Dat is geweldig. Het verandert de vorm van mijn gezicht niet."

Playboy

Vorige maand werd bekend dat de actrice binnenkort uit de kleren gaat voor het blad Playboy. Tien jaar geleden poseerde ze al naakt voor een Playboy-reportage die nogal wat stof deed opwaaien.

De brunette was destijds zes maanden zwanger van haar oudste dochter Delilah Belle, die ze kreeg met haar echtgenoot Harry Hamlin.

Het stel heeft nog een dochter, Amelia (7). Binnenkort begint het gezin met opnamen van een pilot voor de reallifesoap I Love Lisa.