AMSTERDAM - Jennifer Lopez en haar echtgenoot Marc Anthony genieten van een romantische vakantie in Puerto Rico. Al een tijdje gonst het van de geruchten dat hun huwelijk op knappen staat, maar het stel doet er alles aan om deze geruchten de kop in te drukken.

Het stel vertrok vlak na de kerst naar het Zuid-Amerikaanse land. Inmiddels is het stel weer terug in de Verenigde Staten.

Volgens ooggetuigen leken Lopez en Anthony erg gelukkig samen. Zo genoten ze samen van een romantisch diner in een restaurant in een pittoresk stadje.

Volgens bronnen in de nabijheid van het stel overweegt het stel land te kopen in Puerto Rico. Dat het huwelijk van het beroemde koppel op springen staat wordt met kracht ontkend.

Jaloers

Andere bronnen vertellen echter andere verhalen. Volgens hen is het huwelijk van Lopez en Anthony verre van perfect. Zo zouden ze vaak ruzie hebben en zou Anthony regelmatig jaloers zijn. Ook het opvoeden van hun tweeling zou stress met zich meebrengen. De twee werden onlangs gespot zonder trouwring.

Vorig jaar beviel Lopez van een tweeling. Max en Emme zijn inmiddels tien maanden oud.