AMSTERDAM - Jennifer Love Hewitt is verslagen nadat zij en haar verloofde, acteur Ross McCall, onlangs hun relatie hebben verbroken.

"Ze is normaal erg levendig, maar nu is ze stiller en lijkt ze verdrietig", vertelt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Het stel was twee jaar samen toen zij zich in 2007 verloofden. Maandag werd bekend de relatie verbroken was. De reden hiervoor is niet bekend.

Set

Ondanks haar verdriet is de brunette gewoon te vinden op de set van de serie The Gost Whisperer, waarin ze een vrouw speelt die met geesten kan communiceren.

"Ze is altijd erg professioneel", liet een collega weten. "Persoonlijke problemen zijn voor haar geen reden om werk te missen."

Bodyguard

Haar collega`s merken goed dat de actrice door een moeilijke periode gaat. "Normaal is ze in de pauze samen met ons, maar nu brengt ze haar tijd door met haar bodyguard."

De breuk tussen Hewitt en de 32-jarige McCall, die bekend is van zijn rol in de televisieserie Band of Brothers, komt volgens een goede bekende van het stel totaal onverwachts. "Zelfs hun vrienden zijn verbaasd, want ze leken erg gelukkig samen."