AMSTERDAM - Rebecca Romijn is bevallen van tweelingdochters. Dat heeft radio-dj Howard Stern maandag bekendgemaakt in zijn radioshow op Sirius. Het zijn de eerste kinderen voor de 36-jarige actrice en haar twee jaar jongere echtgenoot Jerry O'Connell.

Het is niet bekendgemaakt waar en wanneer de meisjes ter wereld zijn gekomen. De tweeling heeft volgens People de namen Charlie Tamara Tulip en Dolly Rebecca Rose meegekregen. Vaststaat dat O'Connell een beschermende vader wil zijn.

"Ze gaan pas met iemand naar bed als ik dood ben", grapte hij eerder in een interview. "Ik hoop dat ze helemaal geen oog hebben voor jongens en alleen maar gek zijn op hun vader."

Ugly Betty

Romijn is te zien in de populaire televisieserie Ugly Betty. Ook speelde ze in de 'X-men'-trilogie. O'Connell was te zien in films als 'Scream 2' en 'Body shots'. Het stel stapte in de zomer van 2007 in het huwelijksbootje.

Achtergrond

Zoals haar achternaam al doet vermoeden, heeft Romijn een Nederlandse achtergrond. De actrice werd geboren in Californië, maar heeft een Nederlandse vader en een moeder, van wie de ouders naar Amerika emigreerden.

De twee ontmoetten elkaar toen de moeder van Romijn in Europa studeerde.