'Kylie Minogue op wintersport met nieuwe vlam'

AMSTERDAM - Kylie Minogue heeft met een nieuwe liefde oud en nieuw gevierd in de sneeuw. De Australische zangeres heeft het Spaanse model Andres Velencoso Segura getrakteerd op een verblijf in een luxe chalet in het Franse Chamonix, zo meldt de Britse krant The Sun.

Volgens dorpsbewoners gedroeg het stel zich als twee verliefde tieners tijdens het weekje in de sneeuw. "Ze zagen er zo gelukkig uit. Het was geweldig om te zien", verklapt een bron.

"Ze vindt het heerlijk dat mensen haar niet herkennen in haar outfit en met haar skibril op, maar toen sommige mensen haar toch herkenden, reageerde ze heel lief en beleefd." Op oudejaarsavond zou het stel dansend en zoenend zijn gespot in de bar No Escape.

Het is niet de eerste keer dat de 40-jarige Minogue is gesignaleerd met het tien jaar jongere fotomodel. In oktober zouden de tortelduifjes samen zijn gezien op een feestje van Dita von Teese. Ze ontkende toen een relatie te hebben met de donkerharige Spanjaard.

Minogue had eerder een verhouding met de Franse acteur Olivier Martinez. In februari 2007 kwam na vier jaar een einde aan hun relatie. Martinez zou naar verluidt zijn vreemdgegaan.
 

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUshop

Tip de redactie