Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Jan en Yolanthe een saai verkleedfeestje gaven, Estelle en Leontine kerst in bikini vierden, Rachel Hazes haar benen niet scheert, de portemonnee van de prins werd gerold en geen Amerikaan voor ‘Daan’.

Kortom: lees mee in de roddelbladen van de eerste week van het nieuwe jaar.

Rachel Hazes heeft zin in het nieuwe jaar. De gebruinde weduwe heeft namelijk een nieuwe liefde. Story spotte haar op het vliegveld, waar ze haar minnaar stond uit te zwaaien. Ze duikelde de 7 jaar jongere nachtclubeigenaar op in zijn club in Italië. Na vier jaar alleen te zijn geweest, is de vonk nu overgeslagen.

Dat hij in Florence woont, kan haar niet deren, daarvoor is ze veel te verliefd. En het heeft juist wel een voordeel. ‘Ik vlieg één keer per maand naar hem en hij komt eens per maand naar mij,’ doet ze uit de doeken. ‘Dan hoef ik mijn benen ook maar twee keer per maand te scheren!’ lacht ze. Bah, dat soort ‘lijfelijke intimiteiten’ willen we helemaal niet weten van dat mens.

Kerst in bikini

Marco en Leontine Borsato vierden kerstvakantie op zonnig Bali. Die vakantie was een goedmakertje voor de afwezigheid van Marco het afgelopen jaar. Voor zijn film zat hij lang in Afrika en die tijd werd nu ingehaald. In Story zien we een wazige foto van het echtpaar in de branding. Marco is lekker bruin, Leontine draagt een witte bikini. Maar wat zien we daar? Mevrouw Borsato heeft een buikje. Leontine is duidelijk niet meer de slanke nimf van vroeger. Zou ze zwaar getafeld hebben? Is het gewoon een ongelukkige foto? Of zou het stel als ‘goedmakertje’ een laatste-kans-kind hebben gemaakt? Wel even iets om in de gaten te houden, dat buikje.

Ook Estelle en Ruud Gullit zochten de zon op. De forse Stelli is het afgelopen jaar 10 kilo afgevallen en dat wilde ze graag laten zien. Trots paradeert ze in een klein wit bikini’tje. Ruud vindt het geweldig; hij wringt zich in bochten om zijn blonde zee-nimf op de foto te zetten. Dat de afgeslankte voetbalvrouw nog een beetje onzeker is over haar nieuwe figuur, zien we op de foto’s. Kritisch bekijkt ze Ruud’s camera om even te controleren hoe ze er op staat. Volgens Privé gaan we Estelle volgend jaar vaak op de buis zien; de omroepen staan voor haar in de rij. Ze is al door John de Mol gepolst voor ‘Effe geen cent te makken’. Op dat voorstel grapte ze:’Maar John, ik heb nóu al geen cent te makken…’. Ruud moet maar gauw een goedbetaalde baan vinden, anders worden deze woorden nog waarheid ook.

Verkleedfeestje

Jan Smit en Yolanthe gaven een house-warming. Maar liefst 100 gasten mochten hun Volendamse stulpje komen inwijden. Maar dan wel verkleed als prins of prinses, want het thema was ‘sprookjesbal’. De hele Volendamse gemeenschap toog naar de kledingverhuur voor een koninklijk kleedje. Beetje saai was het daardoor wel; we zagen maar weinig eigen initiatief. De meesten droegen hetzelfde pak of jurk, waarbij veel meisjes zwijmelden in witte trouwjurk-achtige gewaden. Alleen acteur Sander Foppele was erg grappig met zijn interpretatie van Prins Bernhard, mèt pijp en anjer. Trouwplannen hebben Jan en Yo nog niet. Wel gaf de zanger zijn brunette een ring cadeau, maar over een mogelijke verloving zeggen ze niks in Privé.

Prins bestolen


Beatrix fuifde haar gezin gezellig op een circusvoorstelling. Friso, Willem-Alexander, hun aanhang en alle kids lieten zich vermaken in het Haagse Kerstcircus. Prinses Amalia was onder de indruk van de tijgers en dat zijn vast de genen van grootvader Bernhard. De ouwe baas mocht immers graag een tijgertje of wat schieten in Afrika. De kroonprins werd behoorlijk in het ootje genomen toen zijn portemonnee werd gerold. Een circusmedewerker wist de lijfwachten te omzeilen en toverde opeens de knip van de prins tevoorschijn. Amusant, maar het geeft wel te denken over de beveiliging van Willem-Alexander. Jammer dat niet wordt vermeld of de goochelaar ook even in de portemonnee heeft gekeken. We zouden graag willen weten hoeveel cash de kroonprins heeft en of hij ook airmiles en bonuspunten spaart.

Geen Amerikaan

Ze is nog niet over de ‘veilige’ drie maanden heen, maar toch laat Daniëlle Oerlemans weten dat ze zwanger is. Vanuit de wintersport in het Amerikaanse Aspen herinnert ze ons aan het verlies van haar ongeboren kind toen ze vijf maanden zwanger was. Dat betekent dat dit haar vijfde zwangerschap wordt, maar het vierde kind. Daniëlle weet nu al dat ze in Nederland wil gaan bevallen. ‘Geen Amerikaan voor Daan’ kopt Party dan ook vrolijk. In de zomer komt het gezin naar Nederland, waar Reinout een film gaat opnemen. Dan kan ‘Daan’ mooi haar kind op de wereld zetten. Maar wel op z’n Amerikaans, mèt ruggenprik. Want hoewel ze bij hoog en laag beweert dat ze nog gewoon lekker Hollands nuchter is, vindt ze al die showbizz-toestanden in Hollywood maar wàt prachtig.