AMSTERDAM - Yolanthe Cabau van Kasbergen ziet een man niet graag in veel te wijde boxershorts. "Ik vind het echt niet mooi als een man een broek aanheeft waarin je de opgerolde pijpjes van zijn boxershort kan zien", vertelt de presentatrice.

"Ook boxershorts waarin je alles heen en weer ziet zwiepen, vind ik niet zo charmant. Jan heeft dat gelukkig niet."

Naast te wijde boxershorts is de 23-jarige presentatrice ook niet gecharmeerd van heren in strings. "Ik vind het een beetje een afknapper als heteromannen een string dragen", vindt ze.

Yolanthe ziet een man naar eigen zeggen het liefst in een 'sexy' boxershort. "Ik houd het meest van een Björn Borg-achtige boxershort met een brede band."

De voormalige soapie lanceerde eind november de nieuwe collectie van haar lingerielijn 'Yolanthe's choice'. Yolanthe weet nog niet zeker of ze zich ook wil bezighouden met mannenondergoed.

Moeilijk

"Ik denk dat dat heel moeilijk is", legt ze uit. "Als vrouw lingerie ontwerpen voor andere vrouwen is veel gemakkelijker, want je kunt het namelijk zelf passen."

Daarnaast denkt de brunette, die samen met vriend Jan Smit onlangs hun Volendamse villa heeft betrokken, dat mannenondergoed niet te vergelijken is met dameslingerie.

"Mannen hebben nou eenmaal niet zo veel ondergoed. Ze dragen alleen een hemd en boxershort", vertelt ze. "Misschien zou ik iets met leuke teksten doen. Maar eigenlijk bestaat alles al wat ik mooi vind voor mannen."