AMSTERDAM - Madonna en Guy Ritchie hebben zaterdag samen met hun kinderen een kabbalah-centrum in Londen bezocht. Dat blijkt uit foto's die verschillende Britse en Amerikaanse media op hun website hebben geplaatst.

Het is de eerste keer dat de zangeres en de regisseur samen gespot zijn, sinds ze in oktober bevestigden uit elkaar te gaan na een huwelijk van acht jaar.

Daily Mail

Volgens de Britse boulevardkrant Daily Mail zou Ritchie de nacht voor het bezoekje in het Londense huis van zijn ex-vrouw hebben gelogeerd om wat extra tijd met de kinderen door te brengen.

Het stel heeft samen twee zoons, Rocco van 8 en de uit Malawi geadopteerde David van 3. Ze zorgden de afgelopen jaren ook samen voor Lourdes, de nu 12-jarige dochter van Madonna uit een eerdere relatie.

Schikking

Eerder deze maand brachten de 50-jarige Madonna en de tien jaar jongere Ritchie naar buiten dat ze een financiële schikking hebben getroffen na hun scheiding. De details hierover zijn niet bekendgemaakt. Voor de voogdij over de kinderen is nog geen regeling getroffen.