AMSTERDAM - Jessica Alba en haar echtgenoot Cash Warren hebben vrijdag met al hun vrienden en familieleden 'hun liefde voor en verbintenis met elkaar' gevierd.

Dat vertelt een genodigde van de verlate huwelijksreceptie aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De 27-jarige Alba en de twee jaar oudere Warren stapten op 19 mei in alle stilte in het huwelijksbootje in Beverly Hills. Een maand later werd hun dochtertje Honor Marie geboren.

Liefde

Tijdens de ceremonie, die plaatsvond in de tuin van de villa van het stel in Beverly Hills, spraken Alba en Warren hun liefde voor elkaar uit.

De vaders van de actrice en de regieassistent namen later het woord om te vertellen hoe blij ze waren dat de twee families door het huwelijk van Alba en Warren zijn verbonden. Dochter Honor was tijdens de ceremonie gekleed in een grijs jurkje in de stijl van de japon van haar moeder. Daarnaast droeg ze vleugeltjes.

Alba, bekend van films als 'The love guru', 'Honey' en 'Sin city', leerde haar geliefde kennen op de set van de film 'The Fantastic Four'. De twee verloofden zich vorig jaar december, kort na de aankondiging dat Alba zwanger was.