Roddelbladen: Linda ''Bol' de Mol en Froger's voedseldrama

Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Froger zélf een voedseldrama is, we binnenkijken bij Tanja Jess, het luxe-probleem van Reinout Oerlemans, de keuken-kiekjes van Oranje en of Linda de Mol toch nog zwanger is.

Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

René’s voedselbank

Ooit kocht René Froger een restaurant in Laren, ‘Oesters aan de Brink’. Momenteel maakt hij zich sterk voor de Voedselbank, toen ventte hij zelf kreeft en ander luxe spul uit. Helaas gingen de zaken niet goed. De tent maakte tonnen verlies. Froger moest de deuren sluiten en het personeel ontslaan. Via allerlei ingewikkelde constructies bleef hij zelf buiten schot. Maar het personeel wilde geld en was razend. Kun je het je voorstellen: wekenlang keihard gewerkt en dan geen salaris? En dat maakt Froger’s goede werk voor de Voedselbank zo ironisch. Zijn eigen obers werden toen werkeloos en waren wellicht veroordeeld tot hulp van de Voedselbank. En René nu maar zingen en presenteren voor datzelfde doel.

Gluren

Tanja Jess, kennen we die nog? Na ‘Bowien’ in GTST en een blootreportage in Playboy is ze nu vooral huismoeder. Vriend Charly Luske verdient als musical-artiest de centjes. Ze wonen lekker huiselijk in Nederhorst den Berg en Tan, man en de boys zijn allemaal happy. Eén probleempje echter volgens Story: ze willen verhuizen maar krijgen hun huis niet verkocht. Wij natuurlijk meteen op Funda kijken en ja hoor: daar is de stulp. Tanja blijkt een koeienkleed op de marmeren vloer te hebben, een open keuken en geheel marmeren badkamer. De kamer van de kinderen is très hip met sloophout betimmerd. Of het artikel in Story heeft geholpen, weten we niet. Maar bij het pand op de Kerkstraat ( E 389.000) staat inmiddels ‘verkocht onder voorbehoud’.

Luxe probleem

In Privé spelen Reinout ‘Arnie’ Oerlemans en Danielle hun Amerikaanse sprookje. Tussen de palmbomen in LA vermaken ze zich met hun kids. Very Americaans speelt Reinout een potje honkbal met de boys, terwijl Daan zich met de dochter vermaakt. Het huis is klaar, de tuin wordt afgemaakt en dan zijn ze helemaal op orde in The States. Slechts één klein minpuntje kunnen we in dit succesverhaal ontdekken. Het Hollandse echtpaar heeft drie auto’s op de oprijlaan staan (Porsche, Landrover en Audi). Maar in de garage is slechts plaats voor twee voertuigen. Oh dear! Hoe gaan de Oerlemansjes dat aan hun buren verkopen?

Huis- tuin- en keukenkiekjes

Het was weer tijd voor wat promotiefoto’s van De Oranjes. De drie prinsessen werden in dezelfde jurk gehesen, Maxima shopte een matching vest en Willem-Alexander poetste extra goed zijn tanden. En toen kon de fotograaf zijn gang gaan. Dolgelukkig publiceren alle roddelbladen de nieuwe foto’s. Maar wat vinden wij ze lelijk! De achtergrond is veel te donker, de belichting slecht, de poses gezocht. Gespeend van elke glamour lijken dit meer wat zelfgeschoten snapshots dan een professionele shoot. Moeten zulke slechte foto’s nou de wereld over? Weekend jubelt nog dat door Maxima de ‘spruitjeslucht’ van De Oranjes is verdwenen, maar met deze huis- tuin- en keukenkiekjes zijn we weer helemaal terug bij af. Jammer, gemiste kans.

Bol de Mol

Party vraagt zich af of Linda de Mol misschien tóch zwanger is. Ze is weliswaar 44 jaar, maar het zóu kunnen…De presentatrice lijkt wekelijks dikker te worden, zoals is te zien op tv. In de live-show van de Voedselbank donderdag droeg ze ook alweer een verhullend gewaad. Komt er inderdaad een baby van lover Jeroen? Of zit ze zich om het weekeinde – als de kids bij pappa Sander zijn- vol te schransen met hem? Het is geen geheim dat Linda erg op haar figuur moet letten. Voor een fotoshoot in bikini dieette en trainde ze zich helemaal suf. Heeft ze nu de teugels weer laten vieren? Volgens het blad is ze óf zwanger, óf moet ze een andere stylist zoeken. Want wat ze nu draagt lijkt wel erg op positiekleding. In de gaten houden dus, dat bolle buikje van De Mol.
 

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie