Ashlee Simpson wil babyfoto's niet verkopen

AMSTERDAM - Ashlee Simpson en Pete Wentz zijn niet van plan de foto's van hun pasgeboren zoontje Bronx Mowgli te verkopen aan een blad.

Dat schrijft de Fall Out Boy-bassist vrijdag op zijn website.

"Net als bij elk beroemd koppel is ons heel veel geld aangeboden door verschillende tijdschriften om onze baby tentoon te stellen. Maar we zijn niet van plan dat met hem te doen."

Eerder dit jaar verkochten sterren als Nicole Richie, Matthew McConaughey en Brad Pitt en Angelina Jolie wel de foto's van hun pasgeboren kroost aan tijdschriften.

"Wij veroordelen sterren die dat doen niet, omdat ze het geld dat ze ontvangen vaak voor een goed doel gebruiken", zegt Wentz. "Maar wij hebben besloten op dit moment geen foto's van Bronx te verkopen."

Gevaarlijk

De kersverse ouders, die in mei in het huwelijksbootje stapten, weten echter dat ze hun eerste kind niet altijd verborgen kunnen houden.

"Er komt een tijd dat we hem met iedereen zullen delen. Te veel nieuwsgierigheid naar hem zou namelijk gevaarlijk kunnen worden en als trotse ouders willen we natuurlijk ook met hem showen. Op het moment dat wij vinden dat de tijd rijp is, zullen we hem aan de wereld laten zien."
 

Tip de redactie