Enrique Iglesias zoent met fan

AMSTERDAM - Enrique Iglesias heeft woensdagavond tijdens zijn optreden in Londen met een jonge fan gezoend. De 33-jarige zanger zong zijn hit 'Hero', toen hij de 17-jarige Maria Carroll op het podium uitnodigde.

Eenmaal klaar met zingen, leunde Iglesias naar voren om de jonge blondine te kussen, zo is te zien op foto's die de Britse krant de Daily Mail donderdag gepubliceerd heeft. Het intieme moment werd aanschouwd door duizenden uitzinnige fans.

Iglesias nodigt vaker fans uit op het podium als hij zijn hit 'Hero' zingt. Volgens hem zorgt dat ervoor dat hij bereikbaar blijft voor zijn fans.

Anna Kournikova

De latinozanger heeft naar eigen zeggen nog steeds een relatie met tennisster Anna Kournikova. Al maanden gaat het gerucht dat de twee uit elkaar zijn, maar dat wordt door allebei ontkend. Het stel is al sinds 2001 samen.

Iglesias mag dan volhouden nog steeds een gebonden man te zijn, de zanger gedraagt zich er overduidelijk niet naar. Ook dinsdag werd Iglesias gezien toen hij een vrouwelijke fan zoende.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie