Robert ten Brink krijgt nieuwe programma's

HILVERSUM - De zaterdagavondshow Het Moment van de Waarheid met Robert ten Brink als presentator krijgt een vervolg. Volgend jaar wordt een nieuwe reeks opgenomen van de show met de leugendetector.

RTL is ook in gesprek met de televisiepresentator over nieuwe prime time televisieprogramma's die hij voor RTL4 gaat presenteren.

Dit heeft een woordvoerster van RTL4 donderdag gezegd. Ze reageert hiermee op berichten in de pers dat RTL het driejarige contract met Ten Brink niet zou willen verlengen.

''Het Moment van de Waarheid gaat in januari nog door met vier van te voren opgenomen afleveringen, daarna wordt een nieuwe reeks opgenomen'', aldus de woordvoerster.

Gezicht

''We zijn heel erg blij met Robert ten Brink. Hij is een belangrijk gezicht voor de zender en zal veelvuldig bij ons te zien blijven. Over zijn contractverlenging voeren we constructieve en positieve gesprekken, want we willen graag met elkaar door. "

"Het klopt dat zijn contract in 2009 afloopt. Zodra we weten welke programma's Robert ten Brink precies gaat maken, bekijken we welk contract daar dan bij past'', vervolgt de zegsvrouw.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie