Emma Watson niet geobsedeerd door uiterlijk

AMSTERDAM - Emma Watson ontpopt zich als een ware fashionista, maar bang voor obsessief gedrag is de actrice niet: ze houdt juist van imperfectie en nonchalante allegaartjes.

De ijverigste tovenaarsleerling verscheen deze zomer in een opvallende reportage van de Italiaanse Vogue. Maar, anders dan tijdens fotoshoots, is Emma Watson in haar vrije tijd veel minder bezig met mode.

"De hele dag uittrekken om jezelf klaar te maken, is belachelijk," zegt Emma tegen Style Magazine. "Bovendien haat ik outfits die er gemaakt en te perfect uitzien."

Control freak

Emma is voor haar kleding dan ook niet afhankelijk van een stylist. "Ik kies de dingen die ik draag graag zelf, omdat ik een control freak ben." Ook haar en make-up zijn geen enkel probleem. Door een jeugd op de filmset, kreeg Emma immers de kans het kunstje te leren van de besten. "Ik noem ze inmiddels mijn surrogaatmoeders," aldus de actrice.

Aandacht

Door haar vak en steeds meer door haar stijlkeuzen, genereert de actrice veel aandacht. Daar snapt ze nog altijd weinig van. "De waarheid is," vertelt ze tegen de Daily Telegraph. "Dat ik helemaal niet erg cool ben."

Modemerk Chanel denkt daar echter heel anders over; de 18-jarige Emma werd onlangs nog gevraagd Keira Knightley over te nemen als gezicht van Coco Mademoiselle.

Vogue

Bekijk hier de foto's die van Emma verschenen in de Italiaanse Vogue.

Emma Watson

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie