AMSTERDAM - Mariah Carey weigert nog steeds uitsluitsel te geven over de geruchten dat ze zwanger zou zijn, maar de zangeres zegt in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Hello wel klaar te zijn voor een gezin.

Die kinderwens dankt ze vooral aan haar echtgenoot Nick Cannon. Sinds ze een relatie heeft met de 27-jarige rapper en acteur verlangt de 38-jarige Carey naar het moederschap. Voor haar een nieuw gevoel, vooral omdat ze in het verleden meerdere malen benadrukte dat ze nooit aan kinderen wilde beginnen.

"Ik ben daarin van gedachten veranderd", zo beaamt Carey in het interview. "Dat komt omdat ik nu de ware heb ontmoet. Ik weet zeker dat wij goede ouders zouden zijn."

Of Carey op dit moment zwanger is wil ze niet zeggen. "Mensen vragen me voortdurend of ik zwanger ben, maar ik wil daar niet te veel over zeggen. We zien het wel."

Ceremonie

Carey en Cannon trouwden dit jaar in april tijdens een intieme ceremonie. Slechts acht mensen waren uitgenodigd. Een bewuste keuze volgens de zangeres. "Het moest echt over ons gaan. We wilden ons geen zorgen maken over de meningen van anderen."

De zangeres heeft geen spijt van het feit dat ze in het geheim is getrouwd. "Sommige mensen waren lichtelijk in shock toen we ze het vertelden, maar iedereen was blij voor ons. We denken erover om ons huwelijk volgend jaar over te doen, bijvoorbeeld als we een jaar getrouwd zijn."

Mariah Carey heeft ware gevonden