Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Maxima geen vakantievilla krijgt, Gerrit Zalm een politica opwindt, Connie's kale kerst, Wendy circusje speelt met geheime lover en de Bauers feestvieren op grote hoogte.

Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Connie's Christmas

Als ze haar zonnebril niet op zou hebben, zouden haar ogen glimmen. Connie Breukhoven vindt zich tegenwoordig een gelukkig mens. Als oma 'Mimi' zorgt ze voor de kleinkinderen en dat is haar grote lol. Haar werk in de kliniek mist ze geen moment. Met haar kleindochter was ze op pad en kwam ze een zwarte piet tegen. Braaf poseert ze voor de fotograaf. Maar - oma of niet- ijdel blijft ze wel. Want blijkbaar had ze door het luiers verschonen geen tijd om haar ogen op te maken. En dus hield ze hardnekkig haar zonnebril op tijdens de druilerige decemberdag. In Kerstmis heeft ze ook al reuze zin. 'Er komen 20.000 lichtjes in de bomen rondom en het hele huis wordt versierd' meldt ze in Story. Dat zoon Jordy niet bij het feest zal zijn, daar heeft ze zich bij neergelegd. Geen 'vrede op aarde' bij de Breukjes, maar een kale Kerst voor Mimi.

Geen vakantievilla

Ze hadden het zo leuk bedacht. Willem-Alexander en Maxima willen een vakantiehuis laten bouwen in Mozambique. Lekker weg van alle media, aan zee en nog goed voor de omgeving ook. De bouw zou namelijk banen opleveren voor de plaatselijke straatarme bevolking. Al snel bleek dat er al diverse omkopingsschandalen speelden. En ook de kosten zouden problemen opleveren. Want 'even' de koninklijke familie overvliegen, inclusief lijfwachten en permanente bewaking van het huis, zou gigantisch duur zijn. De kosten van het Koninklijk Huis vallen onder het ministerie van Algemene Zaken en de politiek is dus 'not amused'. Voordat de prins zijn huis kan laten bouwen, moet hij eerst officiële toestemming krijgen. Het zou dus kunnen gebeuren dat Maxima geen vakantievilla krijgt. Moeten ze dan maar -heel gewoontjes- weer neerstrijken in één van de Italiaanse buitens van de familie?

Toppie?!

Tweeduizend Euro per dag gaat hij verdienen. Oud minister Gerrit Zalm is benaderd om directeur van de bank ABN/Amro/Fortis te worden voor E 750.000 per jaar. Politica Agnes Kant van de SP windt zich hier vreselijk over op. Nu moet ze als SP-lid natuurlijk ook op de barricades klimmen, maar ze heeft wel rake argumenten. 'Bouwvakkers krijgen een kratje bier als het dak op een nieuw huis zit, Zalm straks tonnen' briest ze in Story. En: 'Mensen die op de Intensive Care werken, redden levens. Maar een extra leven gered, levert geen extra geld op'. Volgens Agnes zit het behoorlijk scheef in de wereld van de topbestuurders. We vrezen voor haar dat ze hoog en laag kan springen. Topmannen willen nu eenmaal topsalarissen en daar kan Agnes in haar eentje weinig aan doen.

Circusje spelen

Hoe zit dat nou toch met Wendy van Dijk en haar lover? Nog steeds hebben de twee geen uitspraak gedaan over een relatie. Het is natuurlijk een beetje scheef dat Erland haar tv-baas is en nog getrouwd was. Maar dat weet inmiddels iedereen. Ook vreemd is het dat ze steeds verstoppertje spelen voor de pers. Dan maakt eerst Wendy haar entree op een feestje, en sluipt Erland er tien minuten later sneaky achter aan. Zo ook tijdens het Sterrencircus. Terwijl Wendy in glitterpak in de piste een acrobatische stunt uitvoert, zit Erland op de tribune. Gezellig te babbelen met Wendy's moeder en broer. De fotograaf van Party betrapte de tv-baas en schoot een plaatje. Hoe gaat Erland zich hier uit redden? Hoe komt hij straks ongemerkt weg? Met een grote verdwijntruc à la Hans Klok?

Bauers in de sneeuw

skieën kan Frans Bauer niet. Maar toch heeft hij een reisje naar de sneeuw geboekt. 'Waarom we nu opeens gaan, kan ik je eigenlijk niet vertellen: het kwam ineens in me op' vertelt de zanger enthousiast in Weekend. Frans heeft reuze zin in de sneeuwpret, vooral omdat zijn kinderen dan zullen genieten. En ook zelf zal hij ongetwijfeld op de lange latten gaan staan. Maar Mariska dan? Die is inmiddels behoorlijk zwanger en zal geen risico durven nemen. Op 30 december wordt Frans 35 jaar en deze verjaardag wordt in de sneeuw gevierd. Kan Mariska zich mooi bezighouden met het zoeken naar een lekker Chinees restaurant in het bergdorp. Want dat vindt lekkerbek Frans vast een heerlijk verjaardagshapje.