AMSTERDAM - De zoontjes van Britney Spears hoeven dit jaar niet tot kerst te wachten voordat ze cadeautjes kunnen uitpakken. Sean Preston (3) en Jayden James (2) mochten zich woensdag al uitleven in een grote speelgoedwinkel in New York.

Daar zou Britney voor honderden dollars aan speelgoed hebben gekocht voor haar jongens.

Volgens een anonieme bron van het Amerikaanse tijdschrift OK! werden de peuters elk begeleid door een winkelbediende die was verkleed als een speelgoedsoldaatje.

De jongetjes duwden een boodschappenwagen voor zich uit waarin ze naar verluidt alles mochten stoppen wat hun hartje begeerde.

Voertuigen

Het kroost van Britney zou zich vooral hebben gericht op speelgoedvoertuigen. "Sean Preston werd verliefd op een autotransporter, die hij uit de doos had gehaald om hem overal met zich mee te kunnen nemen", vertelt de bron.

"Jayden was het meest verzot op een klein, blauw vliegtuigje en hij moest huilen toen iemand het probeerde af te pakken."

Circus

Britney lanceerde dinsdag, op de dag van haar 27e verjaardag, haar nieuwe album 'Circus'. Onlangs bracht ze een bezoek aan Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië ter promotie van de nieuwe plaat.

Britney in tijdschrift OK!