Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen van deze week. Met daarin deze week: Oh nee: André Hazes dit jaar vakantie viert in eigen land, Mariska Hulscher en Irene van de Laar new best friends zijn, fotomodel Robine bezwangert is door een mede-model, showbizzkoppel Bastiaan Ragas en Laura Vlasblom juist uit elkaar zijn en Bas 'GTST' Muijs toch niet de liefde van zijn leven vond. Lees mee in de roddelbladen van deze week.

Hartsvriendinnen

'Nee hoor, er is niets aan de hand. We zijn nog erg happy met elkaar'. Aldus een mooi weer spelende Mariska Hulscher over haar relatie. Inmiddels moet ze de wolken aan de stralende hemel erkennen en toegeven dat haar relatie over is. 'Ik was er niet aan toe' zegt ze over de relatie, 'het was te kort op de scheiding. Ik heb tijd voor mezelf nodig'. En dus verliet ze vriend Philip, stalde haar twee kids voor een paar weken bij haar ex en trok in bij 'new best friend' Irene van de Laar. Die is immers ook niet lang geleden gescheiden en heeft zojuist haar relatie met haar nieuwe steenrijke lover beeindigd. In Story zie je de dames -nog net niet gearmd- op weg ergens naar toe. De twee gescheiden vrouwen zouden wel zusjes kunnen zijn: lang, slank en mode-gek. Beiden dragen een kort, strak rokje, hebben de lange lokken losgegooid en dragen een zeer fashionable grote zonnebril. Van verdriet is op hun gezichten weinig te zien. Het lijkt meer alsof ze zojuist de jachtvelden naar single, rijke en succesvolle heren zijn betreden, op zoek naar verse buit.

Bas beschikbaar

'Met haar word ik oud, ze is de moeder van mijn kinderen' meldde soapster Bas Muijs enige weken geleden. Aan zijn zijde koketteerde blonde Wendy, die iets in verzekeringen ofzo doet. Bas (Stefano uit GTST) was erg verliefd, maar verliet toch zijn meissie voor de opnames van Costa! in het Spaanse Salou. En meteen daarop begonnen de geruchten: hij zou vreemd gaan met het daar aanwezige vrouwelijk schoon. Dat ontkent Bas in alle toonaarden, maar hij geeft wel toe dat zijn relatie niet lekker loopt. Sterker nog: ze hebben een time out. En dat na een paar maanden verliefdheid.. Dat is slecht nieuws voor zijn verkering, maar goed nieuws voor de fans van soapie Bas. Die is gegarandeerd binnenkort weer single en beschikbaar.

Op de klippen

Ook op de klippen schijnt de relatie van musicalster Bastiaan Ragas en ex-Frizzle Sizzle Laura Vlasblom te zijn. Nog geen jaar na de geboorte van hun kindje lijkt de relatie gestrand op 'problemen met de communicatie'. Beetje vreemd voor een stel dat al tien jaar samen is. Dan weet je toch wel wat je aan elkaar hebt? Maar Bastiaan werd opgeslokt door zijn rol in De drie musketiers en Laura zweette na haar bevalling drie keer per week in de sportschool om haar figuur weer op peil te krijgen. En dan nog een baby erbij, dat is natuurlijk ook niet bevorderlijk voor een relatie die wankel is. En nu dus is gekapseizd.

Weekje Dré

Het zal je maar gebeuren. Je boekt een luxe hotel aan het strand van Noordwijk en denkt een weekje te gaan genieten van de Beau Monde van de nederlandse jetset die daar rondloopt. Want Huis ter Duin staat immers aangeschreven als een poepsjiek hotel. Maar wie loop je tegen het lijf? André Hazes en zijn gezin! Die gaat dit jaar lekker weg in eigen land en 'doet' een weekje Noordwijk. "Mijn biertje smaakt hier ook prima' verklaart Dré zijn inlandse vakantie. Maar het drankje van de mede-hotelgangers smaakt waarschijnlijk minder goed, want André Hazes heeft niet echt een lekkere reputatie waar het vakantievieren betreft. Zo sloeg hij een mede-vliegtuigpassagier die onaardig tegen zijn zoontje zou zijn geweest. Maar daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen, want André verklaarde ooit (trots) dat kleine Dré een draak van een joch is, ongehoorzaam en stout, 'net als zijn vader'. Leuk voor André misschien, maar niet als mede-hotelganger als je honderden Euro's lapt voor een ongestoord weekje luxe, van die gillende Hazesjes met hun bierdrinkende vader om je heen.

Modelbaby

Trots toonde ze haar strakke buik - en meer- in de Playboy en verdiende daar een lieve duit mee. Maar binnenkort zal haar strakke velletje behoorlijk uitrekken. Robine van de Meer, Meike uit GTST, is namelijk zwanger. De vader is fotomodel Mark van der Loo. Een van oorsprong Nederlands model dat al jaren in Amerika aan de top meedraait. Hij was eerder getrouwd met het blonde model Esther Canadas en samen poseerden ze voor Calvin Klein. Maar nu heeft hij voor Robine gekozen en ze hebben er geen gras over laten groeien. Ze zijn nog maar een paar maanden bij elkaar en nu is Robine al drie maanden zwanger! Ze hebben wel een voorgeschiedenis, want tien jaar geleden hadden ze ooit een korte affaire. De vraag is natuurlijk of twee fotomodellen samen een prachtige baby maken? Het is te hopen dat de wiskundige formule 'min x min =plus' niet in omgekeerde vorm opgaat voor het uiterlijk van de kleine spruit. Want dan geldt 'plus x plus = min' en wordt het een lelijk mormeltje.