AMSTERDAM - Pamela Anderson trekt volgende week voor de opening van de Miljonair Fair wellicht haar bekende tenue uit de tv-serie Baywatch weer aan.

"Ze draagt waarschijnlijk een badpak", vertelt Hans Klok, die samen met de rondborstige actrice de openingsact verzorgt in de Amsterdamse Rai. "We gaan iets doen dat in het straatje van Baywatch ligt."

De 41-jarige blondine mag wel een föhn in haar koffer stoppen. "Wat we gaan doen, daar komt ze waarschijnlijk niet zonder natte haren van af", zegt Klok lachend. "Het wordt misschien een truc met water. Meer vertel ik niet."

Voor het optreden, dat volgende week donderdag plaatsvindt, grijpt de illusionist terug op de show die hij vorig jaar samen met Anderson opvoerde in Las Vegas. Klok kan niet wachten om zijn voormalige assistente weer te zien. "Ik vind het erg leuk dat ze naar Nederland komt."

Anne Frank

Anderson zal tijdens haar verblijf meer van Amsterdam zien dan slechts het beursterrein van de Rai. "Ik ga met haar een rondje Nederland doen: Anne Frankhuis, rondvaartboten en natuurlijk 's avonds even de stad in. Dat wordt erg gezellig."