AMSTERDAM - Ook al is Kluun getrouwd met zijn tweede vrouw, de bekende schrijver blijft erop los flirten. "Dat blijft spannend. Zo blijf ik jong", zegt de rokkenjager deze week in het tijdschrift Grazia.

Wat betreft zijn seksuele prestaties is hij niet meer zo goed als in zijn jonge jaren; "Ik kan niet meer hetzelfde als op mijn achttiende. Toen stond mijn record op zes keer per nacht. Dat trek ik niet meer."

Het nachtelijke leven heeft hij altijd al interessant gevonden. "De nacht is zo fascinerend. Het is een combinatie van mateloosheid en bewust oppervlakkig zijn. Iedereen ziet er 's nachts beter uit en is wat vrijer door de alcohol".

Dat Kluun, die eigenlijk Raymond van de Klundert heet, gek is op vrouwen en daar het liefst vrij in gelaten wordt, is algemeen bekend. Zijn eerste boek, 'Komt een vrouw bij de dokter', staat vol schokkende en uitdagende teksten.

Parenclub

Zijn tweede vrouw laat hem behoorlijk zijn gang gaan. Andersom wil hij het niet weten, mocht zij vreemdgaan. "Ik zou het niet kunnen hebben als ze de behoefte heeft om het elke week met een ander te doen. We zouden nooit een parenclubstel kunnen worden. Ik moet er niet aan denken."

Kluuns nieuwe boek 'Klunen' is onlangs uitgekomen.