AMSTERDAM - Guy Ritchie is van plan een pub in New York te openen. Dat beweert een bron in de Britse boulevardkrant Sunday Mirror.

De Britse regisseur zou zich in de Amerikaanse stad willen vestigen omdat hij dan meer tijd kan doorbrengen met zijn kinderen, die door de scheiding van Ritchie en Madonna gedeeltelijk in Amerika zullen wonen.

Vorige maand kondigden de 40-jarige Ritchie en de tien jaar oudere Madonna aan dat hun huwelijk voorbij is. Het stel, dat 7,5 jaar samen was, heeft twee kinderen: biologische zoon Rocco (8) en de geadopteerde David (3).

Overeenstemming

Ook zorgden zij samen voor de 12-jarige Lourdes, Madonna's dochter uit een eerder relatie. Ze zijn inmiddels tot overeenstemming gekomen wat betreft de verdeling van goederen en de voogdij over hun kinderen. De details van deze overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

Het runnen van een pub is Ritchie niet onbekend. Begin dit jaar kocht hij zijn favoriete kroeg in de Londense wijk Mayfair. Volgens geruchten zou zijn liefde voor The Punchbowl bij hebben gedragen aan de breuk met Madonna. Hij zou er naar haar mening te veel tijd doorbrengen.