Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story.

Met daarin deze week dat prins WA een grafbakkes heeft, tout BN in de trapeze hangt, Gordon ruzie maakt met buurman Borsato, ook Dries Roelvink een klotejaar heeft, Jan Smit de baas van zijn pa is en de 'ontslagroom' van Rick Brandsteder. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Grafbakkes

Leuke plaatjes van de drie kleine prinsesjes tijdens de intocht van de Sint. Ook dit jaar zong Maxima weer braaf alle liedjes mee. En ook Willem-Alexander bekeek de stoet zwarte pieten met plezier. Hij moest er zelfs om lachen. Dat had hij beter niet kunnen doen. Story publiceert een foto waarop het gebit van de prins in al zijn lelijkheid te zien is. Ongelooflijk, wat een grafbakkes. De boterham met kaas zit nog tussen zijn kiezen, de boel staat schots en scheef en daarbij zijn alle tanden grijs-bruin verkleurd. Kan iemand die jongen alsjeblieft naar een tandarts sturen? En dat terwijl Maxima zulke keurige rechte, witte happers heeft. Je zou er maar mee moeten zoenen, brrrr!

In de trapeze

Je trekt een blik BN'Ners open, zet ze in een circustent en voilà…het Kerststerrencircus is een feit. Beau van Erven Dorens, Lieke van Lexmond, Marianne Weber, Sanne Wallis de Vries, Wendy van Dijk, Frans Bauer en John Williams haalden capriolen uit. Soms waren het stunts (Beau zonder vangnet op 12 meter hoogte, John Williams onder water opgesloten), soms ook kunstjes (Sanne Wallis de Vries met konijnenact en Lieke met olifant). Het echte trapezewerk werd gedaan door turnkampioen Yuri 'Lord of the rings' van Gelder en judoka Mark Huizinga. Dieetgoeroe Sonja Bakker deed een 'balansdag' op een schommel onder een crossmotor. Op 20 december kunnen we op tv genieten van de vrolijke verkleedpartij van deze circusartiesten.

Boze buurman

Gordon kreeg laatst op zijn kop van Paul de Leeuw. 'Goor' zou iedereen tegen zich in het harnas jagen met zijn botte opmerkingen. De zanger beloofde Paul zijn leven te beteren, maar deze week was het alweer raak. In Story lezen we dat hij ruzie zoekt met buurman Borsato. Ze wonen vlak bij elkaar en Gordon is heel gezellig met 'buuv' Leontine. Maar Marco vindt hij maar een saaie lul. 'Het lijkt wel of die man contactgestoord is' zegt hij. En 'Ik heb nooit begrepen wat Leontine in hem ziet'. (Schoon)moeder Mary Borsato probeert de botte opmerkingen te sussen: 'Misschien roept hij al die dingen over anderen, omdat hij zelf niet gelukkig is'. Lief geprobeerd van Mary, maar Gordon moet voorlopig maar even geen kopje suiker gaan lenen bij de buurtjes.

Decemberblues Dries

December is de maand van beschouwing en terugblikken. Linda de Mol meldde al dat ze een 'klotejaar' achter de rug had. En nu heeft volkszanger Dries Roelvink hetzelfde. Zijn film 'I love Dries' is een flop, zijn concerten lopen niet en zijn vrouw ziet hem liever vandaag vertrekken dan morgen. Dries is zó somber, dat hij in Story zijn hele leven afkraakt. René Froger was vroeger zijn gabber, nu laat hij nooit meer wat horen. Lang heeft Dries op Frogers uitnodiging voor 'Toppers' gewacht, maar die is nooit gekomen. Zelfs Frans Bauer is hem voorbijgestreefd. Kleine Frans mocht ooit een liedje zingen bij Dries op het podium. Nu zegt Frans: 'Jij treedt nog steeds op bij feesten en ik sta in Ahoy…' Allemaal zure druiven voor Dries en zeker reden voor zijn 'decemberblues'.

De Familie Smit B.V.

Elke ochtend ging de vader van zanger Jan Smit op de fiets naar de visfabriek. Maar tegenwoordig kan hij een uurtje langer in bed blijven. Vader Ruud is namelijk in dienst getreden bij zijn eigen zoon. Pa Smit doet de administratie van Jan en dat is een fulltime job. Moeder Gerda blijft liever in de lokale speelgoedwinkel werken. 'Ma, stop er toch mee' zegt Jan wel eens, maar Gerda wil graag 'onder de mensen' blijven. Ook schoonmamma Richarda, de moeder van Yolanthe, woont in Volendam. Ze geeft er rondleidingen en door Jan en Yolanthe's populariteit zal ze wel een graantje meepikken. Al met al is het op die bekende Volendamse Dijk een behoorlijke Familie B.V. van de Smitjes.

Ontslagroom

Party heeft zich juichend gestort op de zoon van Ron Brandsteder. Die werd gefilmd terwijl hij in een kroeg slagroom likte van een jongedame. Rick had waarschijnlijk een flinke slok op en liet zich graag verleiden tot dit ondeugende spelletje. Probleem was echter dat RTL 'not amused' was van deze fratsen. Rick werkt voor de Sponsor Loterij en wie miljoenen uitdeelt moet wel een béétje serieus doen. Het roddelblad smult van het verhaal en leeft zich uit met leuke teksten. 'Ontslagroom?' is er een, en 'opgeklopt nieuws'. En 'Likkende Rick genaaid door collega's' alsook 'de presentator had een hoofdprijs in handen'. Als uitsmijter bedachten ze 'Vader Ron en moeder Yvonne vierden hun 25-jarig huwelijksfeest en Rick zorgde voor de slagroom op de taart'. Lachen, gieren, brullen dus. Zouden ze bij Party ook een flinke neut op hebben gehad?