AMSTERDAM - Sienna Miller lijkt haar ex Balthazar Getty niet te kunnen vergeten. Twee weken nadat ze bevestigde dat haar relatie op de klippen was gelopen, was de Amerikaanse acteur en olie-erfgenaam op bezoek bij de actrice in Londen.

De Britse krant Daily Mail plaatste vrijdag foto's van Getty en Miller in Britse hoofdstad.

Miller

De 26-jarige Miller en de 33-jarige Getty genoten donderdagmiddag van een lunch in een Italiaans restaurant in de Britse hoofdstad. Op de foto's is te zien hoe de lachende Sienna, gekleed in een crèmekleurige jas, zwarte legging en cowboylaarzen het restaurant verlaat met de gescheiden vader van vier.

's Avonds arriveerden de twee afzonderlijk van elkaar in de hippe Groucho Club in de wijk Soho. Miller keerde later op de avond alleen huiswaarts met een taxi, terwijl Getty voor eigen vervoer zorgde.

Relatie

De blonde actrice had sinds juni een relatie met de toen nog getrouwde miljardair. In juli maakte hij officieel bekend dat hij weg was bij zijn vrouw.

In de Britse en Amerikaanse media werd Miller zwartgemaakt en werd gesuggereerd dat ze het gezin van Getty had stukgemaakt.