AMSTERDAM - Nada van Nie vergat zichzelf tijdens haar huwelijk met oud-international Bryan Roy. De presentatrice zegt in een openhartig interview met tijdschrift Grazia dat ze zichzelf voortdurend wegcijferde. "Ik was altijd maar bezig een ander gelukkig te maken."

"Ik wilde de liefste moeder zijn, en de leukste en meest sexy vrouw, en lekker koken en het iedereen naar de zin maken. Maar je moet jezelf nooit vergeten en dat heb ik wel gedaan", zo blikt Van Nie terug op haar huwelijk.

Op een gegeven moment besloot Van Nie dat het zo niet verder kon. Ze wilde niet langer in de schaduw van haar man leven en besloot een regieopleiding te gaan volgen.

Toch heeft dat hun relatie uiteindelijk geen goed gedaan. "Tijdens onze eigen zoektocht zijn we elkaar kwijtgeraakt", zo zegt Van Nie nu. "Bryan en ik hebben het allebei misschien te druk gehad met ons eigen ding en zijn elkaar daarbij uit het oog verloren."

Verdriet

Hoewel Van Nie veel pijn en verdriet heeft gehad van de relatiebreuk, denkt ze toch met warme gevoelens terug aan haar huwelijk met Roy. "Bryan was mijn grote liefde en hij zal altijd speciaal voor me blijven", zegt ze in Grazia.

Van Nie en Roy trouwden in 1993. Het koppel woonde daarna onder meer in Italië en Engeland en keerde in 2000 terug naar Nederland. De twee scheidden eerder dit jaar, na een huwelijk van vijftien jaar.