AMSTERDAM - Christina Aguilera wil leren koken als haar moeder. "Mijn moeder vindt het heerlijk om te koken als in de zuidelijke staten, met veel boter en zout, heerlijk eten dat slecht is voor je bloedvaten", stelt de zangeres in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Hetzelfde voedsel hoopt ze ooit te maken voor haar zoontje Max, die in januari 1 jaar wordt. "Koken is het eerstvolgende doel dat ik in mijn leven hoop te bereiken."

De 27-jarige blondine kijkt dan ook uit naar de komende feestdagen, waaronder Thanksgiving, dat in de Verenigde Staten op donderdag wordt gevierd.

Feestdagen

"De feestdagen zijn voor mij heel belangrijk," vertelt ze. "Dus ik verheug me er heel erg op de feestdagen door te kunnen brengen met mijn familie. Ik ben me bewust van het feit dat het de eerste Thanksgiving en Kerst is voor mijn zoon."

Met Max gaat alles naar wens. "Hij is bijna klaar om te gaan lopen", vertelt Aguilera. "Hij beweegt zich voortdurend en slaat de hele tijd op dingen. Ik weet niet wat dat betekent: misschien is hij een drummer in de dop."