LONDEN - Acteur Tom Cruise en zijn vrouw Katie Holmes willen hun gezin uitbreiden. Samen zijn ze ouders van dochter Suri (2), maar als het aan hen ligt komen er meer kinderen, zo zei Cruise in een talkshow.

Toch heeft het acteurskoppel geen haast met de gezinsuitbreiding. Holmes staat momenteel op Broadway en heeft het erg druk. "Deze tijd is erg waardevol voor ons. We zullen deze tijd nooit terugkrijgen", aldus Cruise.

Naast Suri heeft Cruise ook twee adoptiekinderen uit de tijd dat hij getrouwd was met Nicole Kidman, Bella (15) en Connor (13).

Kiekjes

De acteur was deze week eerder in het nieuws, omdat hij in een interview met het Australische tijdschrift Grazia liet weten dat hij dol is op de kiekjes die de paparazzi van zijn dochter maken.

Suri wordt regelmatig met haar moeder in New York gefotografeerd, en in tegenstelling tot sommige andere Hollywoodsterren kan Cruise daar niet echt mee zitten. "Sommige foto's die ik in de media tegenkom zijn werkelijk fantastisch", zo zegt hij.

Grappig

Volgens de acteur is zijn dochter een open en vriendelijk kind. "Ze zwaait naar mensen op straat. Ze is zo'n gelukkig en grappig meisje", verzucht Cruise in het interview.

Suri Cruise in New York