AMSTERDAM - Alleen het idee al om weer deel te nemen aan het datingcircuit maakt Paris Hilton misselijk. Daarvoor houdt ze nog te veel van haar nieuwste ex, Good Charlotte-gitarist Benji Madden.

Paris Hilton en Benji Madden waren zo'n negen maanden bij elkaar toen het stel besloot er een punt achter te zetten. Van een definitieve breuk is echter nog geen sprake.

"We nemen een pauze," vertelt de Paris aan Ok Magazine. "En we zijn heel goede vrienden. Ik houd van hem, hij is zo'n geweldige man."

"Hij is zo goed voor me geweest, zo loyaal," voegt ze eraan toe. "We zullen zien wat de toekomst ons brengt. Ik ben nog steeds verliefd op hem."

Socialite

Slecht nieuws dus voor prins William en ex-vriend Stavros Niarchos, die de laatste weken aan de socialite gelinkt werden. Paris benadrukt namelijk dat er niemand anders in het spel is. 'Helemaal niet' zelfs.

Over de beelden die in tabloids afgedrukt werden, en waarop te zien is hoe Stavros Paris wel erg intiem over haar bolletje aait , is ze kort. "Stavros kwam naar me toe en zei hallo," verklaart ze. "Ik heb geen interesse in hem."

Party-animal Paris is sowieso van plan het rustig aan te doen de aankomende tijd. "Daten is het laatste waar ik op dit moment mee bezig ben," zegt ze. "Ik zal altijd van Benji houden en wil helemaal niemand anders daten. Alleen de gedachte al maakt me misselijk."

Waaróm

Rest alleen de vraag waaróm het stel de relatie beëindigd heeft. Wordt ongetwijfeld vervolgd.