Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week dat Joling wintervetjes heeft, Tooske boze brieven schrijft, Maxima weer 'Yummie Mummie' is en Linda de Mol een klotejaar had. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Tv-presentatrice Tooske en man Bastiaan Ragas vluchten elk weekeinde weg uit Amsterdam. De twee dochters worden ingepakt en getransporteerd. In Giethoorn heeft het stel een weekeind-boerderij gekocht voor E 735.000. Privé rekent even voor ons uit dat hun twee huizen het stel zo'n 15.000 per maand kost. Niet gek voor een presentatrice en diner-show zanger. Maar goed, Giethoorn dus.

Helaas worden de 'sterren' in dit dorp lastiggevallen door de pers. Een fotograaf wilde een kiekje maken van Toos en Bas in een bootje. De Ragasjes waren er niet van gediend en Bas belaagde de fotograaf met zijn peddel.

Tooske stuurde zelfs een boze brief naar de lokale krant. We vinden het een beetje overdreven, dit opgeblazen BN-gedrag. Want zó bekend is het echtpaar nu ook weer niet. Mochten ze willen.

Slank moedertje

Maxima's kleding stond weer volop in de belangstelling. Op het Hindoe-festival droeg ze een geweldige turkoois-kleurige sari. Die scoorde ze zelf tijdens een reis naar India. Met matching oorbellen erbij zag ze er super uit. Even later was er het volgende verkleedpartijtje. Prins Charles werd 60 en Max en Lex togen naar Londen.

Hiervoor shopte de prinses een peperdure rode avondjurk bij Valentino. Volgens Weekend moet de japon minstens E 10.000 hebben gekost. Erbij voor een paar ton aan diamanten en 'big hair' en wederom was Maxima stunning. Ze is opvallend slank en volgens het blad komt dat door eerdere 'dikke' foto's met appelwangen en bolle buikjes. Om van het gerucht af te zijn dat ze weer zwanger is, viel ze een paar kilo af. Staat haar goed.

Wintervet op zonvakantie

IJdele Gerard Joling was op vakantie op Curaçao. Hoewel hij dagelijks in de sportschool hangt en hardloopt, begint de zwaartekracht toch vat op hem te krijgen. Het voormalig onderbroekenmodel is 'geen 20 meer' zoals hij zegt in Weekend. En op vakantie vliegen de kilo's er aan.

Tussen het sporten door hangt hij lui in een strandstoel en laat zijn bolle bast bruin worden. Glimmend van de olie zit hij wijdbeens in een zwarte zwemslip, niet echt een smakelijk gezicht. Maar Gerard zal het worst wezen.

Ook al is hij geen 'Topper' meer en laat hij het Songfestival schieten. Geer viert vakantie, is van kwelgeest Gordon af en heeft genoeg werk omhanden. Nu nog even die winter-vetjes kwijt en Joling is weer helemaal 't mannetje.

Nieuwe doktersborsten

Claudia is de vrouw van 'beautydokter' Robert Schoemacher. Volgens Story is ze een kind in de snoepwinkel, met alle cosmetische ingrepen voorhanden. Maar de doktersvrouw houdt zich in. Sterker nog: het is Robert die aandringt op operaties. Volgens hem moet zijn Claudia hoognodig nieuwe borsten. Hoezo, zijn ze hem niet groot genoeg? Wat blijkt: ze heeft 10 jaar geleden siliconenborsten genomen en die moeten er nu uit. De protheses moeten vervangen en Robert wil de pronte jongens van Claudia liever een maatje kleiner. Maar Claudia wil niet. Wel laat ze zich Botox inspuiten door manlief. En als we naar de foto kijken, snoept Dokter Robert zelf ook regelmatig van een fillertje of melkzuurtje. Plastic fantastic echtpaar.

Klotejaar

Linda de Mol had een klotejaar. Of nee: ze hééft nog steeds een klotejaar. Aan neef Johnny de Mol vertelt ze in zijn programma 'Waar is De Mol' dat het nog niet eens 12 maanden geleden is dat ze scheidde.

Gelukkig viel ze snel weer voor een nieuwe man, maar 'zo af en toe komt het keihard terug', lezen we in Party. Met Johnny ging ze voor de tv shoppen in Milaan en naar de camping waar ze vroeger met haar ouders heenging. Daar deed ze haar ontboezemingen over de roerige tijd die ze heeft beleefd.

Ook reageert ze op de kritiek dat ze veel te snel weer een relatie heeft. 'Als ik het niet had gedaan dan had ik alleen maar een klotejaar gehad en nu was het alleen maar af en toe een klotejaar' is haar idee. Zó veel emotionele informatie hebben we nog nooit van de gesloten tv-vedette gehoord. Blijkt de blondine onder haar Botox toch gewoon een mens te zijn.