AMSTERDAM - De kinderen van Frans en Mariska Bauer hebben de namen voor hun aanstaande broertje of zusje gekozen. "We hebben al twee namen uitgezocht, voor beide geslachten één", vertelt de volkszanger donderdag.

"En dat zijn namen die we met het hele gezin gekozen hebben. Christiaan kwam met de jongensnaam en Fransje met de meisjesnaam."

De Bauers maakten onlangs bekend dat ze in mei een vierde kind verwachten. Het echtpaar, dat een halfjaar geleden trouwde, heeft drie zoons: Christiaan (7), Jan (6) en Frans junior (3).

Frans geeft toe dat het 'toch wel heel bijzonder zou zijn' als het een meisje wordt. "Maar het belangrijkste is dat het een gezond kindje is."

Dicussie

De kinderkamer voor de nieuwe spruit is nog niet ingericht. "Daarover hebben we nog een discussie. Maris heeft de wildste ideeën en ik heb die ook. Daar zijn we nog niet over uit", lacht de zanger.

"De kink in de kabel zit 'm in de kleur en in de babymeubels. Ik hou van klassiek en Maris wil het deze keer modern aanpakken. Maar uiteindelijk zal zij wel weer winnen."