AMSTERDAM - Beau van Erven Dorens heeft woensdag tijdens opnamen van het Kerststerrencircus in Den Bosch een peperdure camera vernield. De presentator schopte een opblaasbal tegen de camera, waardoor de lens brak.

Het was de bedoeling dat de bal over de handen van het publiek door de tent zou gaan aan het einde van de show, die door Van Erven Dorens en Wendy van Dijk werd gepresenteerd. De bal stuiterde terug in de piste en Beau besloot hem keihard terug te schoppen.

"Ik denk dat er een vorm van baldadigheid in mij opstond", vertelde de presentator na afloop. "Het was natuurlijk een stomme actie als je erover nadenkt. Wendy heeft het gelukkig goed opgevangen. Ik kon niets meer zeggen."

Oma

De oma van Kerststerrencircus-deelneemster Lieke van Lexmond zat naast de camera en raakte bedolven onder het glas. Van Erven Dorens haastte zich naar de vrouw om zijn excuses aan te bieden.

"Mijn arme oma", riep de GTST-actrice uit. "Ik ga snel even kijken hoe het met haar is. Mocht ze in slaap zijn gevallen tijdens de show, dan is ze in ieder geval wakker geschrokken."

Circusact

Het Kerststerrencircus, waarin naast Van Lexmond sterren als Frans Bauer, Marianne Weber, Herman den Blijker, Najib Amhali, John Williams en Sanne Wallis de Vries een circusact doen, wordt op 20 december uitgezonden op RTL 4.

Kerststerrencircus in Den Bosch