AMSTERDAM - Opnieuw zijn er beelden uitgelekt van de nu al veelbesproken documentaire die Britney Spears maakte in samenwerking met MTV en waarin ze voor het eerst openhartig spreekt over haar inzinking.

Zo kon het publiek Britney eerder al horen zeggen dat ze erg eenzaam is en dat ze zich schaamt voor de gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

Op de nieuwe beelden is onder meer te zien hoe de zangeres praat over ex-man Kevin Federline. Zo geeft ze toe om de 'verkeerde reden' met hem getrouwd te zijn. "In plaats van mijn hart te volgen en iets te doen waarvan ik gelukkig word, deed ik het om het idee."

Britney, die eerder deze week haar leven nog net zo saai noemde als een leven in de gevangenis, wil met de opnames geruchten en insinuaties de wereld uit helpen. "Mensen denken, dat als je iets meemaakt in het leven, je in therapie moet. Voor mij geldt dat kunst mijn therapie is, omdat je jezelf dan uit op een spirituele manier."

Ellende

Als een van de oorzaken van de ellende noemt ze haar 'gestresste energie', die ze zoveel als ze kan weg danst. "Als ik begin te dansen gaat het weg en voel ik slechts emoties."

"Soms heb je geen woorden nodig om te verwerken wat je moet verwerken," aldus Britney.

Woensdag werd bekend dat de 90 minuten durende documentaire ook in Nederland te zien zal zijn. RTL 4 zendt 'Britney: For The Record' 3 december uit.

Video