AMSTERDAM - Rachel Hazes denkt niet dat het ooit nog goedkomt tussen haar en haar ouders. "Ik heb bloedbonje met mijn ouders, ze zoeken het maar uit", zo zegt de weduwe van volkszanger André Hazes woensdag tegen Story.nl.

Op de vraag of er in de toekomst nog een verzoening in zit, zegt ze: "Ik weet het niet, het zal heel moeilijk worden."

Hazes staat op voet van oorlog met haar ouders sinds zij bekendmaakten dat ze een onthullend boek over hun dochter willen uitbrengen. Of dat boek er ooit gaat komen, is nog maar de vraag.

Smartengeld

In september liet Hazes weten een ton smartengeld te eisen op het moment dat haar familie de plannen doorzet. Het gerucht gaat nu dat de ouders van Hazes het boek toch niet gaan uitbrengen.

Het maakt Hazes niet meer uit of het boek er nou komt of niet. Volgens haar is het kwaad al geschied. "Ze zouden zo'n boek niet moeten willen schrijven. Het doet me echt pijn wat mijn ouders doen. Ze steken drie messen in mijn hart", zo zegt ze op de website van het weekblad.

Doodzondes

Hazes vraagt zich daarnaast af wat haar ouders zo graag willen onthullen over haar. "Ik heb misschien niet het meest standaard leven geleid, maar het zijn geen doodzondes die ik heb begaan. Ik heb geen bank overvallen en niemand vermoord."