LOS ANGELES - Angelina Jolie vond het erg lastig om haar tweeling tegelijkertijd borstvoeding te geven. Dit bekende de actrice in een Britse tv-show, meldde het showbizzmagazine People dinsdag.

"Na drie maanden ben ik gestopt. Toen kon ik het niet meer volhouden", aldus Jolie.

De 33-jarige Amerikaanse zocht zelfs raad in enkele naslagwerken voor de beste strategie om haar kroost op hetzelfde moment van moedermelk te voorzien. "Het is veel lastiger dan het lijkt in de boeken."

The Changeling

De actrice openbaarde verder dat ze de hele opnametijd voor haar nieuwste film Changeling nodig had om zwanger te raken. De tweeling van Jolie en haar man Brad Pitt, Knox Léon en Vivienne Marcheline, is inmiddels vier maanden oud.

Shiloh

Ook Jolie's partner Brad Pitt praat graag over het gezin. Bij Oprah Winfrey liet de acteur weten dat zijn tweejarige dochter nu al genoeg heeft van de naam Shiloh.

"Op dit moment zit Shi in een fase waarin ze alleen nog John wil worden genoemd. John of Peter", vertelt Pitt in een interview met Winfrey dat woensdag op de Amerikaanse buis komt. Enkele fragmenten van het interview zijn al vrijgegeven.

Lachen

Het meisje aanspreken met haar officiële naam heeft volgens de acteur weinig zin. "Als ik zeg: Shi, wil je…, dan zegt ze: John, ik ben John. Dan zeg ik: John, wil je wat sinaasappelsap en antwoordt zij: nee!" Pitt kan wel lachen om de kuren van zijn zes kinderen. "Ze zijn de grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet."

De 44-jarige acteur vertelt eveneens hoe het is om als superster met een roedel kinderen op pad te gaan. "Je kunt niet naar het winkelcentrum", zegt hij stellig.

Ook een simpel autoritje is voor Pitt en Jolie een beproeving. "Het kost al een halfuur om iedereen vast te snoeren en ervoor te zorgen dat ze allemaal hun snacks hebben."