AMSTERDAM - Heidi Klum en Seal mogen dan al drie jaar getrouwd zijn, van een huwelijkssleur is absoluut nog geen sprake. Het Duitse topmodel voelt zich nog steeds een pasgetrouwde vrouw, zo onthult ze in een interview met tijdschrift In Style.

"Soms lig ik in bed en denk ik: 'O mijn god, Seal ligt hier naast me. Wat doet hij hier?' Vervolgens verschijnt er dan een brede grijns op mijn gezicht. Onze wittebroodsweken zijn absoluut nog niet voorbij."

Het 35-jarige model en de 45-jarige zanger doen wel moeite om hun relatie spannend te houden. Zo zorgt het stel dat ze regelmatig een avondje samen plannen zonder de kinderen.

"Tijdens zo'n avond gaan we dineren of naar de film. We vinden het leuk om romantische dingen te doen. Sommige mensen worden 's ochtends wakker en draaien zich meteen weer om als ze hun partner zien. Dat is bij ons zeer zeker niet het geval."

Aantrekkelijk

Klum heeft nog veel meer mooie woorden over haar echtgenoot. Zo is ze van mening dat haar man zich fantastisch kleedt. "Hij ziet er vaak vreselijk aantrekkelijk uit. Dankzij hem heb ik ook mijn eigen kledingstijl kunnen ontwikkelen. Ik wil er graag goed uitzien voor hem."

Het topmodel onthult daarnaast dat ze graag zingt met Seal. "We zingen erg vaak. Soms rolt hij met zijn ogen omdat ik vals zing. Maar niet iedereen kan zo goed zingen als Seal natuurlijk."

Pikante details

Klum staat erom bekend dat ze graag over haar relatie praat. Daarbij schuwt ze de pikante details niet. Zo liet het model zich al eens bij Oprah Winfrey ontvallen dat de gevulde broek van Seal haar deed smelten tijdens hun eerste afspraakje.

Heidi Klum lovend over relatie