HOORN - Bonnie St. Claire mag dinsdag het ziekenhuis verlaten. Dit liet de zangeres maandag telefonisch weten in RTL Boulevard. De zangeres is dinsdag eveneens jarig, ze wordt 59.

De zangeres, die al ruim een week in het ziekenhuis ligt wegens ernstige leverbeschadiging, hoopte maandag naar huis te mogen.

Ze had haar tas al gepakt toen ze hoorde dat ze nog een buikonderzoek moet ondergaan, waarvoor het maandag te druk was in het Westfriesgasthuis in Hoorn.

Tevreden

De zangeres vertelde eveneens dat de doktoren tevreden zijn en dat ze vooruit gaat. Mogelijk komt de zangeres in aanmerking voor een levertransplantatie, maar dan zal ze het komende half jaar moeten bewijzen dat ze van de drank af kan blijven.

Vorige week liet ze al weten zeer onzorgvuldig met haar lichaam te zijn omgesprongen en beloofde ze nooit meer te drinken.

Ruzie

De ruzie met haar moeder en zus is afgelopen weekeinde bijgelegd. "We waren gebrouilleerd, maar toen ze opeens voor mijn neus stonden vielen we elkaar in de armen", aldus Bonnie St. Claire.