AMSTERDAM - Travis Barker heeft afgelopen weekeinde zijn 33e verjaardag gevierd met zijn ex-vrouw Shanna Moakler, zoon Landon (5) en dochter Alabama (2).

Ook de 9-jarige dochter van Moakler uit een eerdere relatie was van de partij tijdens een etentje in het hippe restaurant Nobu in Los Angeles.

Barker is van plan om op oudejaarsavond weer te gaan optreden, zo liet hij zich volgens entertainmentwebsite TMZ ontvallen bij het verlaten van het restaurant.

Moakler

Sinds het vliegtuigongeluk waarbij Barker en zijn vriend DJ AM zwaargewond raakten, lijkt de voormalige drummer van Blink-182 steun te vinden bij Moakler, van wie hij twee jaar geleden scheidde. Direct na het ongeluk, dat twee maanden geleden plaatsvond in South Carolina, reisde de blondine af naar het brandwondencentrum waar haar ex was opgenomen.

Toen Barker werd overgeplaatst naar een kliniek in Los Angeles leek de relatie tussen de twee korte tijd bekoeld. Barker schreef destijds op zijn MySpace-pagina dat zijn ex niet meer op bezoek was geweest.

DJ AM

Barker is niet de enige die na het ongeluk weer veel contact heeft met een oude vlam. DJ AM heeft zich in de armen van ex-vriendin Mandy Moore gestort. De zangeres haastte zich net als Moakler na het ongeluk naar het brandwondencentrum. Moore en de dj zijn sindsdien onafscheidelijk.