AMSTERDAM - Hoewel Michelle Williams nog altijd grote populariteit geniet als voormalig Destiny's Child-lid, heeft de zangeres ook de nodige vijanden gekend in haar leven.

Tegen Now Magazine vertelt Michelle vroeger vreselijk gepest te zijn. Niet alleen werd de donkerharige schone uitgelachen en uitgescholden, maar zelfs regelmatig in elkaar geslagen.

"Ik weet nog steeds niet waarom ze mij moesten hebben," zegt Michelle. "Misschien omdat mijn moeder me altijd netjes aankleedde en ik slim was."

"De meisjes waren het ergst," vervolgt de zangeres. "Zij sloegen me en dreigden me te vermoorden."

Veiligheid

Dat ze haar leven niet zeker was, blijkt wel uit het feit dat de school een surveillant aanstelde om Michelle's veiligheid te kunnen blijven garanderen. "Hij liep iedere dag met me mee naar huis," aldus de getormenteerde Michelle.

Hoewel Michelle (28) er veel verdriet van gehad heeft, is ze nu juist blij dat zij anders is. "De meeste pesters hebben meerdere kinderen, waarschijnlijk van verschillende vaders en een van hen heeft in de gevangenis gezeten," vertelt ze. "Ik ben blij dat ik een andere weg ingeslagen ben."