Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Privé, Weekend, Party en Story. Met daarin deze week de zuinige 'casa' van de Van der Vaartjes, dat Amalia een lekker ding wordt, Patty en Patricia valse vrede sluiten, Marco Borsato mag vreemdgaan en de vete van Kluiverts harem. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Voor de uitreiking van de Beau Monde Awards hees tout BN zich weer in gala. Leontine Borsato ging een stapje verder. Ze vroeg Leco haar een complete make-over te geven. Leco pakte schaar en haarverf en zie: een geheel andere Leontine. Over de zware 'Liesbeth List' pony en felrode lippenstift valt te twisten, maar 'nieuw' is haar uiterlijk wel.

Ook man Marco moest even wennen. Hij viel altijd op blonde vrouwen, maar zijn eigen vrouw is alweer tijden brunette. 'Maar Marco mag vreemdgaan' meldt ze vergevingsgezind in Party. 'Met mij!'. Anyway: Leo doet wel haar best om haar huwelijk spannend te houden. Inclusief (kinky?) verkleed- en vermommingpartijtjes, zien we nu.

Lekker prinsesje

Prinses Amalia is pas 5 jaar. Story vroeg zich echter af hoe ze er later uit gaat zien. Ze lieten een foto ontwerpen van een volwassen prinses. Voor de reconstructie zijn foto's gebruikt van familieleden. De bruine ogen van mams, de appelwangen van pappa en goudbruin haar als mix van beiden.

Het moet gezegd: het wordt een mooie meid. Het slanke lijf van 'grote Amalia' herkennen we als dat van één van de Zweedse prinsessen, die een tópfiguurtje hebben. Dat gunnen we haar ook van harte. Maar met de corpulente Oranje-genen en Maxima die wel slank, maar niet rank te noemen is, zou de tienerprinses nog best wel eens op de pondjes moeten gaan letten.

En dat is …4!

Ja hoor, er komt weer een Bauer baby. Mariska en Frans zijn in blijde verwachting. Túúrlijk hopen ze dat het een dochter is, maar túúrlijk moet hij/zij vooral gezond zijn. Als het jongste kind dit voorjaar naar school gaat vreesde Mariska last krijgen van het 'lege nest syndroom'.

'Ik ga dan mijn hele huis poetsen' nam ze zich al voor. Toch heeft ze maar besloten zwanger te worden. Frans is reuze blij en toonde zich wederom een brave huisvader. Op tournee in Italië kocht hij voor zijn zoons extra grote servetten. Zo zouden hun kleren geen rode saus-vlekken meer krijgen. 'Want die gaan er niet meer uit' meldt hij in Privé. Blijkbaar is Bauer zelf ook besmet met het Brabantse schoonmaak-virus.

Nep-Borsten

Patty Brard heeft ooit iets lelijks gezegd over Patricia Paay. En dat pikt de Diva niet. Toen Patty en Patries samen in een tv-show moesten verschijnen, hield iedereen de adem in. Zouden de dames elkaar in de haar-extensions vliegen? Maar Patty besloot vergiffenis te vragen en riep luid 'Sorry'. Zodat iedereen het kon horen en ze weer aandacht kreeg. Patricia ging akkoord met de excuses en de dames kunnen nu weer door één deur.

Sterker nog: Patries kon Patty advies geven over het verkleinen van haar nep-borsten. In Story: 'Ze is onder die enorme boezem namelijk hartstikke slank. Toch zonde dat je daar niets van ziet zo!'. Weet Patricia zeker dat deze opmerking aardig is bedoeld…?

Zuinig huisje

Voetballer 'Raf' en Sylvie van der Vaart zijn verhuisd. Het stel heeft weken lang in een hotel gewoond en in restaurants moeten eten. Maar nu hebben ze hun eigen Madrileense stekje gevonden. Verbazingwekkend genoeg is het geen supervilla, maar een heel bescheiden huisje. Wel vrijstaand en er zal ook echt wel een zwembad zijn. Maar riant is het niet.

Volgens Privé durven de twee geen duur huis te kopen vanwege de financiële crisis. Als ze het huis weer moeten verkopen - en dat moeten voetballers door een transfer nogal eens- zouden ze tonnen verlies kunnen lijden. En dat geld geeft Sylvie vast liever uit aan winkelen.

Voetbal-vrouwen-vete

Lastig. Als BN'ner je ex tegenkomen op een feestje, waar je met je nieuwe partner bent. Bokser Regilio Tuur gooide recent nog een glas drank over zijn ex heen. Patrick Kluivert wist zich deze keer wèl te beheersen. Op een première was hij met zijn huidige liefje Rosanna. Maar ook ex-vrouw Angela was uitgenodigd.

Beiden waren beeldig opgedoft (Ros in 't wit, Ans in 't zwart), maar de spanning was niet zo fraai, weet Party. Om te voorkomen dat men elkaar in de haren vloog, was het 'Niet naar elkaar kijken, maar doorlopen'. Patrick en Rosanna vertrokken direct na de film naar huis. Zo kon Angela nog even schitteren en werd een valse ruzie voorkomen. Jammer.