AMSTERDAM - Winston Gerschtanowitz is 'de liefste papa van de wereld'. Dat vindt althans zijn vriendin Renate Verbaan, met wie de presentator in augustus zoontje Julian kreeg. Het is het eerste kind van het showbizzkoppel.

Verbaan heeft het werk weer opgepakt en heeft zelfs haar eerste reis voor haar programma RTL Travel alweer achter de rug. Vriend Winston geeft haar daar de ruimte voor.

"Ik weet dat ik Julian in hele goede, veilige handen bij Winston achterlaat. Toen ik voor RTL Travel weg moest, heeft hij zijn hele agenda leeggegooid en gezegd: 'ik zorg deze week voor de kleine, dus ga jij maar lekker op pad.'"

Oude figuur

Het 29-jarige voormalige model heeft inmiddels ook al weer bijna haar oude figuur terug. Ze vertelt daar niet heel erg haar best voor te hebben gedaan.

"Ik denk dat het door het zorgen voor het kleintje komt. En het feit dat ik drie trappen in mijn huis heb, scheelt ook wel", lacht ze.

"Maar dat wil niet zeggen dat ik al de strakste buik van de wereld heb hoor. Maar laten we het daar verder maar niet over hebben."